Skip to main content

WIE ZIJN WIJ?

Stripwinkel Sammy is gespecialiseerd in tweedehands- en antiquarische strips. In onze webshop vindt u, naast een ruim aanbod aan mooie en zeldzame strips, ook een interessante selectie strips met fantekening, originele platen, comics/classics, en stripcuriosa. Ook voor een assortiment Franstalige strips kan u bij ons terecht. Stripwinkel Sammy is géén fysieke winkel, maar u treft ons wel op diverse beurzen en boekenmarkten. Wij bieden tevens regelmatig strips en aanverwante items aan in online veilingen.

Ontdek onze webshop

WAT DOEN WIJ?

Inkoop

van strips

Wij zijn steeds op zoek naar mooie en zeldzame strips, comics en aanverwante items om ons aanbod aan te vullen. Wilt u graag uw verzameling verkopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Contacteer ons

Verkoop

van strips

Bent u op zoek naar strips of aanverwante items? Onze webshop biedt u alvast een ruime selectie.

Ontdek onze webshop

HOE WERKT DE WEBSHOP?

U hoeft zich als bezoeker van onze webshop niet aan te melden. Ga op ontdekkingstocht door ons aanbod of zoek gericht met behulp van de zoekfunctie. Heeft u iets gevonden dat u interesseert? Plaats het dan in uw winkelmandje. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u verder naar ‘betalen’. Daar vindt u een overzicht van de items die u wenst aan te kopen en de aankoopsom, inclusief de verpakkings- en verzendkost (opgelet: gratis verzending naar België en Nederland bij aankoop vanaf 100 euro!). Alle vermelde prijzen op onze site zijn BTW-inbegrepen. Nadat u uw order heeft bevestigd wordt u doorverwezen naar de betaalpagina. De betaalmogelijkheden zijn … Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, worden de bestelde items veilig verpakt verzonden. In de mate van het mogelijke gebeurt dat daags na ontvangst van uw betaling. Sowieso streven wij ernaar om binnen de drie dagen te verzenden.

Veelgestelde vragen